BOCCONI PASTA ITALIANA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bocconi Pasta Italiana. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 22:46 Tried the lasagna, was good not special. I would recommend the pasta! Also I had a half bayleaf in my mouth…
14 jul 2024 om 18:36 Ik heb vaker bij Bocconi gegeten en dat smaakte alle keren erg goed. Beide gerechten via Thuisbezorgd waren niet lekker, erg jammer!
7 jul 2024 om 8:35 Delicious food!!
1 jul 2024 om 21:04 Snel, lekker en goede porties.
24 jun 2024 om 20:59 Prijs kwaliteit geheel niet in evenwicht. Voor 2 pp… 52,- en was meer pasta dan groente etc
21 jun 2024 om 10:00 I ordered a classic lasagna and a vegetarian lasagna and they were both very delicious and very filling!! 10/10 would definitely recommend!
2 jun 2024 om 19:33 Helaas een grote eischil in mijn gehaktbal. Super jammer..
24 mei 2024 om 19:35 Als je snel en goed eten wilt, dan stelt Bocconi nooit teleur. Top plek
22 mei 2024 om 20:02 Very tasty! Came quick and hot. Delivery was great and with a smile
14 mei 2024 om 22:55 Vooral de vegetarische lasagne is fantastisch.
11 mei 2024 om 14:19 Heerlijk eten, vers en goed van temperatuur. Echt een aanrader
8 mei 2024 om 22:08 De verse pasta's hier blijven een favoriet, altijd heerlijk! Goed warm en heel snel bezorgd. Ik blijf bestellen :)